Detalii

Angela Suites

Rodos, Grecia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-07-31

Check Out - 2023-08-07

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@77ed268d

Localizare: Hotelul Dionysos este situat la 150 de metri de mare si la 250 de metri de piata centrala din statiunea Hanioti.
Statia de autobuz se afla la 150 de metri de hotel.
Deschis in 1975 si intins pe o suprafata de 5 acri de gradina, hotelul Dionysos a oferit de-a lungul timpului servicii ireprosabile si conditii bune de cazare, pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.
Hotelul este situat intr-una dintre cele mai renumite statiuni din Halkidiki-Hanioti, statiune ce se bucura de o infrastructura turistica dezvoltata cu numeroase cluburi, restaurante, baruri, magazine, plaje frumoase cu nisip si un parc amenajat. 

Facilitati camere: Hotelul este format din 35 camere ce beneficiaza de: aer conditionat, telefon, TV prin satelit, uscator de par, frigider, filtru cafea, seif, papuci, baie cu dus, balcon.
Tipul de pat suplimentar este un pat extensibil.
Curatarea zilnica a camerelor, schimbarea lenjeriei si a prosoapelor la fiecare 3 zile. 

Facilitati hotel: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, snack bar, internet WiFi, terasa cu sezlonguri & umbrele la piscina, lounge bar cu TV, seif la receptie, gradina, receptie deschisa 24 de ore, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, parcare (locuri limitate).

Distanta fata de plaja: 150 m 
Distanta fata de centru: 250 m

check in: dupa ora 14:00
check out: pana la ora 11:00