Detalii

TITANIC RESORT

Hurghada, Egipt

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-03-04

Check Out - 2023-03-11

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@5a38925e

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2005, iar ultima renovare a avut loc in 2011. Hotel modern, camere spatioase, pe spatiul hotelului este parcul de distractii Titanic. Recomandat tinerilor si familiilor.

Tip masa: All Inclusive

Localizare: Situat la 8 km de aeroportul Hurghada, la 11 km de centrul orasului, pe a 2-a linie de hoteluri. Titanic Resort are o cladire principala cu 4 nivele si 2 cladiri cu 4 nivele. 

Facilitati camere: Camerele sunt cu balcon sau terasa, au baie, dus, uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar, seif si tv prin satelit.


Facilitati hotel: Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant,  3 baruri,  piscine exterioare (2 cu incalzire pe timp de iarna),  mica piscina interioara (cu incalzire pe timp de iarna), coafor (contra cost) parcare (gratuit), internet cafe (contra cost), chimb valutar,  magazine,  autobuz pana in oras (contra cost), sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, tenis de masa, sauna, jacuzzi,  masaj, baie cu aburi, billiard, darts, loc de joaca, miniclub (4-12 ani).

Web: https://www.titanicresortaquapark.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau  din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.