Detalii

HILTON HURGHADA RESORT

Hurghada, Egipt

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-03-04

Check Out - 2023-03-11

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@fb23a7d

Descriere: Amplasat pe o frumoasa plaja de nisip din Hurghada, hotelul va invita sa va bucurati de facilitatile staiunii potrivite pentru vacanta si sa descoperiti atractiile orasului.

Tip masa: Demipensiune, All Inclusive.

Localizare: Hotelul se afla la aproximativ 8 km de Aeroportul International din Hurghada. Plaja privata, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, centru spa, sala de conferinta.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 3 restaurante cu o gama variata de mancaruri, precum si 5 baruri; 3 piscine si 7 tobogane.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, avand vedere catre gradina, piscina sau catre mare. Fiecare camera are pat matrimonial sau paturi twin, baie privata cu cada sau cabina de dus, mini bar, uscator de par, seif, televizor, telefon, aer conditionat, Wi-fi.

Web: https://swissinn.net/hotels/index.phpelang=Hurghada

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.